Több részlet a Galaxy S5 Zoom változatáról

Papíron egészen biztosan nem lesz panasz a Galaxy S5 Zoom-ra, árszempontból viszont már kérdéses a történet.

Jól láthatóan a kiszivárogtatás hetét éljük: nemrég a Samsung új Windows Phone rendszerű készülékéről tudtunk meg néhány nem hivatalos információt, most pedig a gyártó aktuális csúcsmobiljának módosított változatáról érkezett hír.

A Zoom kifejezés nem ismeretlen a Samsung portfóliójában, hiszen a gyártóról köztudott, hogy különféle változatokban igyekszik megjelentetni újabb zászlóshajóit, ez utóbbi alól pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy a Galaxy S5 sem lesz kivétel – noha nem mintha, ha ez bárkit is zavarna.

A Galaxy S5 Zoommal kapcsolatban egy lengyel lap osztott meg pár részletet, bár a hitelességet erősen kétségbe vonhatja az, hogy az információk egy tollal írt papír fecnin láthatóak. Pár perc erejéig mindenesetre tegyük félre aggályainkat, és ha csak félszemmel is, de vegyünk egy röpke pillantást az alábbi specifikációkra.

A látottakból az derül ki, hogy a szóban forgó mobil-fényképezőgép 20 megapixeles kameramodult, 2 GB RAM-ot, és négymagos 1,6 GHz-es processzort kap, mindez pedig egy 720p felbontású, 4,8 colos AMOLED kijelző alá lesz rejtve. Papíron tehát – már ha valóban igazak az említettek – nem lesz panasz a Galaxy S5 Zoomra, az ár ugyanakkor továbbra is kérdéses.

Nektek, hogy tetszik?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá