Kiszivárgott: hivatalos fotón a Samsung új Windows-os telefonja

Homályos képek helyett ezúttal tű éles sajtófotón virít a dél-koreai óriás Windows Phone-nal operáló újdonsága. A megjelenésről viszont továbbra sincs hír.

Még február elején számoltunk be arról, hogy a Samsung újabb Windows Phone rendszerű készülék gondolatával kacérkodik, ennek azonban sokan meglehetősen kevés igazságalapot társítottak, révén, hogy a készülékről gyakorlatilag semmilyen információ nem jelent meg azelőtt – és most tessék, itt van.

A Samsung ATIV SE névre keresztelt üdvöskéjét a nagy kiszivárogtatóként ismert @evleaks mutatta be nemrég a nagyérdeműnek, mely bár nem hivatalos forrás, az utóbbi hónapokban általuk nyilvánosságra hozott információk szinte kivétel nélkül igaznak bizonyultak, így a mostani fotón is 99 százalékos eséllyel már a szóban forgó telefont láthatjuk.

Az újdonság pontos megjelenéséről ugyanakkor továbbra sem tudni semmit, ahogy a hardveres specifikációk részleteit is sűrű homály fedi. A pletykák szerint a mobilban egy 5 colos full HD (1080 x 1920) panel rejtőzik, más források 4 magos processzort és 13 megapixeles kamerát is valószínűsítenek.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá