Itt a Galaxy S5 első kicsomagolós videója

1 1,476

Az unboxing, vagyis kicsomagolós videók megszokottnak számítanak egy-egy elektronikai újdonság piacra kerülése előtt. Ez alól természetesen a Samsung új csúcsmobilja sem lehet kivétel.

A mobilvilág szerelmeseinek és a videó megosztókat előszeretettel böngésző felhasználóknak valószínűleg ismerősen cseng az unboxing angol kifejezés. Az ilyen típusú felvételeken általában amatőr videósok mutatják be egy-egy küszöbönálló elektronikai újdonság legapróbb részleteit is -legyen szó telefonról vagy táblagépről, képet adva a potenciális vásárló számára, mit is rejt a csomagolás, és úgy általában arról, hogyan is fest az adott készülék.

A Galaxy S5-ről is készült ilyen videó, amit ráadásul nem is akárki, hanem a magentás mobilszolgáltató egyik jól ismert termék-guruja rögzített. A pár perces felvételen a csomagolást rejtő kiegészítőkről is szó esik, de az is látható, hogyan kell behelyezni az akkumulátort, majd vissza a készülék hátlapját.

A Samsung aktuális csúcsmobilja április 11-én jelenik meg, idehaza 200 ezer forintnál kevesebbe kerül majd. Ha androidos telefonon próbálnád ki a Galaxy S5 néhány speciális funkcióját, ezt a programot ajánljuk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Nevetséges kis szappantartókat gyárt ez a Samsung, röhejes áron. Osszátok el az árát kettővel és vonjatok gyököt belőle, talán veszek egyet. lol

Szólj hozzá