Döbbenet: 46 órán át beszéltek telefonon

0 665

Ma főként az alkalmazásokon keresztüli chatelés számít bevett szokásnak, de olyan is van, aki még a hagyományos kommunikációhoz ragaszkodik.

Bár manapság egyre inkább az ingyenesen használható chat-programokkal kommunikálunk, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a hagyományos hangalapú kommunikáció formája megszűnt volna, sőt. Olyan is akad, aki csaknem sportot űz a dologból, esetünkben azonban valamelyest más dologról van szó.

Ha azt hinnénk, hogy kizárólag telefonbeszélgetésből álló versenyek nem léteznek, tévedünk, ugyanis a szóban forgó dolog jó pár éve a Guiness-rekordok könyvének ékes darabja, amit ráadásul kitartóan igyekeznek is túlszárnyalni. Utoljára nem is olyan régen 2012-ben került sor hasonló megmérettetésre, akkor két hardvardi diák közel 46 órán át fecsegett egymással, óránként 5 perces szünetekkel. A Guiness-rekordot bár nem sikerült megdönteniük, így is lenyűgöző teljesítményt produkáltak.

A jelenlegi csúcsot egyébként egy lettországi csapat szintén 2012-es beszélgetése tartja, melynek résztvevői mintegy 56 órán át diskuráltak, olyan témákban, mint az akváriumok, a társadalmat mozgató dinamika, vagy az elme ereje.

Nektek mi volt a leghosszabb telefonbeszélgetésetek?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá