Átlátszó kijelzős kamerákon dolgozik a Samsung?

0 826

Lenyűgöző és egyben bámulatos amit a Samsung az NX mini fényképezőgépével megalkotott. Ez lett a világ legvékonyabb és legkönnyebb cserélhető lencséjű kamerája. Úgy tűnik azonban, hogy a Samsungnak lényegesen nagyobb tervei vannak a kamerák terén.

Mint ahogy arról a The Wall Street Journal beszámolt egy frissen kiszivárgott szabadalmi kérelem alapján a dél-koreai gyártó egy olyan digitális fényképezőgépen dolgozhat, melyben a szélesvásznú kijelző teljesen átlátszó lenne, így a fényképezni kívánt tárgy direktben jelenne meg a “képernyőn”. A készülék másik oldalán pedig helyet kaphatna maga a lencse, a vaku és az egyéb funkciógombok.

A pletykák alapján a kamerába a Samsung a már megszokott technológiai jellemzőket építené, így helyet kaphatna benne az NFC és WiFi modul is, mellyel könnyedén megoszthatnánk a tartalmakat az interneten keresztül, valamint az is elképzelhető, hogy akár az Android vagy Tizen alapú rendszert is megkaphatná az újdonság.

A Samsung egyébként már régóta kísérletezik az átlátszó kijelzők megalkotásán, melyeket hamarosan a televíziókban és a számítógépek monitorjaiban is bemutathat majd a gyártó.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá