Androidos telefonon próbálhatjuk ki a Galaxy S5 újdonságait

0 852

Egy látványos alkalmazás segítségével most szinte bármilyen androidos telefonon kipróbálhatjuk a Galaxy S5 legérdekesebb fícsöreit. Még az ujjlenyomat-olvasó is működik.

Noha csak egy interaktív emulátor formájában, de bizonyos értelemben szinte bármilyen androidos telefont Galaxy S5-é változtathatunk, melynek segítségével, saját szemünkkel tapasztalhatjuk meg az új csúcsmobil aduász képességeit. Nem titok, hogy a Samsung feltehetően így próbál kedvet adni a vásárláshoz, ami persze remek kezdeményezés, hiszen így valamelyest mégis gyakorlatiasabb formában kaphatunk képet, ha ugyan csak néhány, a telefon által elérhető funkcióról.

A Play Store-ban GALAXY S5 Experience néven elérhető alkalmazáshoz legalább Android 4.0-át futtató készülék szükségeltetik. A program telepítése, majd indítása után impozáns videókon keresztül vehetjük szemügyre a Samsung aktuális zászlóshajójának legérdekesebb tulajdonságait, beleértve a kamera, a sebesség, illetve a megújult egészségi állapotunk ellenőrzésére alkalmas fitnesz funkciókat, de akár az ujjlenyomat-olvasó általi képernyőfeloldást is kipróbálhatjuk, megtapasztalva, milyen érzés is, ily módon kezelni a telefont.

[app]com.forbiz.s5experience[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá