Visszatér a Flappy Bird, jobb lesz, mint az előző

0 927

Hogy pontosan mikor, egyelőre nem tudni, az viszont már biztos, hogy visszatér az alkalmazásboltokba utóbbi idők egyik legaddiktívabb mobilos játéka. A Flappy Birdöt fejlesztő Dong Nguyen alapjaitól építi újra a programot.

„Nem dolgozok határidőre. Amint elkészül, közzéteszem” – ezt az üzenetet osztotta meg Twitter-csatornáján a Flappy Birdöt fejlesztő Dong Nguyen, miután a Rolling Stone vele készült interjújában azzal zárta mondandóját, egyáltalán nem idegenkedik attól, hogy a népszerű programot előbb-utóbb újra elérhetővé tegye. A fiatal vietnámi programozó elmondása szerint alapjaitól fogja újraírni a játékot, gondosan ügyelve néhány biztonsági mechanizmus beépítésére is. A koncepció természetesen megmarad, a fejlesztő szerint ugyanakkor sokkal jobb lesz, mint az előző.

Az egyszerűnek tűnő, ámbár igencsak nehéz játékot hivatalosan február 8-án töröltette az alkalmazásboltokból kitalálója, miután az elképesztő letöltés számnak köszönhetően napi 11 millió forintnak megfelelő dollárt kezdett termelni. A hirtelen jött népszerűség miatt a huszonéves feltalálót többször életveszélyesen is megfenyegették, emellett állítólag még a Nintendo is perrel zsarolta.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá