Samsung: a TV-k után jönnek a 4K felbontású műsorok is

0 1,909

Az új pixelháború első hullámát a kompatibilis TV-k jelentették, hamarosan pedig beindulnak az első ilyen mozi csatornák is. A Samsungé az első.

A Samsunghoz hasonlóan már a legtöbb elektronikai gyártó is megkezdte első UHD televízióinak piacra dobását, az eladások eddig viszont korántsem az elvárásoknak megfelelően alakultak. Ennek elsődleges oka az, hogy egyszerűen nincs megfelelő mennyiségű kompatibilis tartalom a szóban forgó tévékhez, ezek hiányában pedig nem sok értelme van befektetni az amúgy sem filléres készülékekbe. Ennek apropóján és az eladások növelése érdekében tenne lépéseket a Samsung.

A dél-koreai vállalat jelentése szerint minden 4K felbontású tévékészülékükhöz 5 hollywoodi szuperprodukciót tartalmazó 1 TB-os videócsomagot kínálnának. Az első pakkban olyan filmek kapnak helyet, mint A Jogász, az Éjszaka a múzeumban, X-Men Kezdetek: Farkas, G.I. Joe: Megtorlás, és a Z Világháború.

A Samsung ezen kívül bejelentette: nemrég partnerségre lépett a 20th Century Fox-szal, a Netflix-szel, az M-Go-val, valamint az Amazonnal, melynek eredményeként valódi 4K felbontású műsorokat fognak sugározni a vállalat SmartHub nevű megoldásával.

Az UHD filmeket tartalmazó csomagot 300 dollárért lehet majd megvásárolni, míg a 4K felbontású műsorsugárzásról későbbre ígértek pontos tájékoztatást.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá