Érkeznek az új Samsungos fülhallgatók!

0 590

A Samsung frissen bejelentett csúcstelefonjához és táblagépeihez természetesen más kiegészítők is dukálnak.

Az újonnan bejelentett termékkollekció természetesen mit sem érne hozzáillő minőségi kiegészítők nélkül. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Samsung új androidos csúcsmobiljához hamarosan különféle tokokat is lehetőségünk nyílik majd beszerezni, telefonunk védelme érdekében pedig kiváltképp érdemes is lesz.

A kiegészítők és tartozékok tárháza persze nem csak tokokból és fóliákból áll, ugyancsak fontos részét képezik a minőségi hangzásvilággal megspékelt fül és fejhallgatók is, melyekből rövidesen vadonatúj kollekciót jelenthet be a dél-koreai vállalat.

A SamMobile birtokába került képen már szemügyre vehetők az újdonságok első sajtófotói, valamint az egyes modellekhez tartozó technikai paraméterek is. Az oldal még pontos árat is közölt, s ezen információk szerint a legdrágább változat 349 dollárt kóstál majd, ezért a pénzért viszont olyan funkciókat kapunk majd, mint a zajszűrő, a távirányító, de a csomagban lesz még például egy speciális, kimondottan repülőn való utazáshoz készült adapter is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá