Szerepjáték stílusú lesz a következő Angry Birds

0 624

Az eddigiektől egy alaposan eltérő Angry Birds változaton dolgozik a játék mögött álló finn stúdió.

Az Angry Birds sorozatot aligha kellene bemutatni, hiszen a népszerű mobilos játék mára világszerte ismert franchise-zá nőtte ki magát, évről évről pedig újabb változatokban kívánja meghódítani a rajongók szívét.

Ezúttal sincs másképp, a tavaly decemberben megjelent autóversenyzős Angry Birds Go után már javában készül a madár eposz soron következő darabja, melyet RPG elemekkel megtűzdelve kívánnak találni a fejlesztők. Az Angry Birds Epic rendhagyó mód egy körökre osztott szerepjáték stílusú darab lesz, a téma pedig nem más, mint a középkori idők lovagjai, mágusai, no és persze az elmaradhatatlan lándzsatöréssel megspékelt torna.

A játékról egyelőre ennyit tudni, a nem hivatalos források emlegetnek még testre szabható karaktereket, valamint a játékosok által elkészíthető fegyverarzenált is.

Az Angry Birds Epic először az Apple ausztráliai, kanadai, illetve új-zélandi alkalmazásboltjában lesz elérhető. Az európai és az Android platformon való megjelenés pontos idejéről még nincs információ.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá