Hivatalos: itt a Gear 2 és a Gear Fit ára is

Nyilvánosságra hozta idei okos kiegészítőinek árát a Samsung és egyúttal be is igazolódott a korábbi teória: aki az újdonságokra vágyik, már most nyugodtan neki kezdhet spórolni.

Előző generációs okosórájának nem túl fényes eladási mutatóiból kiindulva, mindenki olcsóbb változatú utódokra számított, végül azonban úgy tűnik, mégsem lesz túlságosan pénztárca kímélő egyik MWC-n villantott (okos) kiegészítő sem.

A gyártó Gear termékcsaládjába tartozó kütyük első promóciós állomásaként Tajvanban hozta nyilvánosságra a készülékek ottani valutának megfelelő árait. Ezen információk szerint a Gear 2 tajvani dollárban mért árcédulája átszámítva idehaza, mintegy 66 ezer forint környékén alakul, míg a Gear Fit ugyan olcsóbb lesz, de a jelenlegi árfolyam tekintetében így is 44 ezer forinton virít. A Gear 2 Neo-ról nem közöltek árat, ugyanakkor a fentiekből kiindulva egészen biztosan többre kell majd számítani.

A Samsung idei MWC-n villantott okos kiegészítői április elején kerülnek a boltokba, piaci sikerük viszont jócskán nagyobb lehet. Az a hír járja ugyanis, hogy nem csak Samsungos mobilokkal fognak működni.

(kép: veooz)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá