Hamarosan érkezhet a Samsung új 8,4″-es táblagépe

0 872

Már korábban is említettük, hogy a Samsung dolgozik az SM-T805 kódnevű táblagépén, mely várhatóan Super AMOLED kijelzővel lesz felszerelve. A mai nap egy újabb apró információval gazdagodtunk, mely szerint a dél-koreai óriás egy újabb high-end táblagép piacra dobását tervezi.

A GFXBench.com adatbázisában található új SM-T700-as modell várhatóan szintén egy 2560×1600-as felbontású Super AMOLED kijelzővel szerelt táblagép lesz, melynek kijelzője 8,4″ méretű. Ez összesen 359 ppi-s pixelsűrűséget jelent majd, ahogy az már a Samsung Galaxy Tab Pro 8,4″-es táblagépnél is adott. Az adatbázis szerint a megjelenítő IPS-LCD panelt kap majd, mely ezáltal komoly vetélytársa lesz a 324 ppi pixelsűrűségű Retinás iPad táblagépnek is.

Az új modellről azt lehet még tudni, hogy várhatóan egy nyolcmagos Exynos processzort kaphat majd, mely 1,9 GHz-en üzemelhet. Összesen 4 darab ARM Cortex A15 és szintén 4 darab ARM Corex A7-es magot tartalmazhat. A táblagépbe az adatbázis szerint 2GB beépített memória kerül és 16 GB háttértár áll majd a felhasználók rendelkezésére, melyet természetesen microSD kártyával tovább bővíthetnek majd.

Az SM-T700-as gép egy 7 megapixeles hátoldali kamerát is kaphat, valamint egy 2 megapixeles előlapi modult is. A friss jelentés szerint a táblagép az Android 4.4.2-es KitKat rendszert kapja meg alapból. A megjelenésről és bevezetésről azonban nincs hivatalos információ.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá