Érdekes megállapodás: a Samsung gyárthatja az iPadek kijelzőit

0 528

Bár a nyilvánosság előtt örökös harcot vívnak, a háttérben úgy tűnik, most ismét megállapodást köthet a két legnagyobb rivális.

Samsung és Apple. Két világvezető gyártó, akik a nyilvánosság előtt évek óta tartó harcot vívnak a vásárlók kegyeiért, a háttérben viszont egymást segítik. Most ráadásul újabb hasonló megállapodás köttethet, ám friss iparági pletykák úgy tudják, az iPhone-okba kerülő processzorok helyett, ezúttal egészen másról szólhat a fáma.

Az ETNews információira hivatkozó SamMobile azt írja, a dél-koreai gyártó az Apple kisebb táblagépének második generációs retinásított változatának kijelzőit gyártja majd, pontosabban, az ezzel kapcsolatos termelési feladatokat veszi át az idei év második felétől a Sharptól, valamint a szintén tajvani illetékességű AUO cégtől. Ez utóbbi ráadásul teljesen felhagy az alkatrészek gyártásával.

A Samsung ilyen módú közreműködése, mint azt köztudott, nem az első és vélhetően nem is az utolsó: korábbi értesülések szerint ugyanis, a Samsung felelhet majd az Apple következő telefonjába szánt A8 processzorok gyártásáért is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá