Elsőként teszteltük a Samsung olcsó táblagépét, a Galaxy Tab 3 Lite-ot

0 1,036

Az elmúlt időszakban egy hófehér hű társ is csatlakozott hozzám, aki elkísért mindennapjaimra. Az együtt töltött idő alatt sikerült közelebbről is megismernem és kettőnk között valódi szoros barátság alakult ki. Az imént említettet készülék nem más, mint a Samsung legújabb pénztárcabarát táblagépe, a Galaxy Tab 3 Lite.

A táblagépet hatalmas érdeklődés övezte, hiszen a Samsung előre beharangozta, hogy készülőben egy specifikációban bár nem annyira erős, de árcetliben minden bizonnyal nyerő gépezet. Az ok érthető, hiszen a technológia újításokat a készülékgyártók legújabb zászlóshajói kapják meg, viszont e készülékek listaára egyre csak emelkedik az évek során, így akinek nincs kerete ezekre a készülékekre, az választhat az egyre olcsóbban elérhető régebbi produktumok közül.

Ezt a réteget kívánja megcélozni a Samsung a legújabb táblagépével, akik mérsékelt árfekvésű, viszont a legújabb modell beszerzésén gondolkoznak. A Samsung ezt nem is titkolja és célja az, hogy azok is megismerhessék a táblagép okozta örömöket, akiknek nem lenne pénzük drágább modellre. Akik pedig várták az új készüléket, azoknak azt kell, hogy mondjam, megérte várniuk, hiszen ez most tényleg jóra sikeredett.

HA ÉRDEKEL A TESZT ÉS A PONTSZÁM, AKKOR KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá