Telekom: 200 ezer forintnál olcsóbb a Samsung Galaxy S5

0 2,075

Egyre biztosabb, hogy megjelenik Magyarországon április 11-én a Samsung Galaxy S5, hiszen a hivatalos bejelentés egy ideje már megtörtént. A Vodafone-nál hétfő óta előrendelhető a készülék, a Telekomnál pedig  most közzétették a hivatalos árakat. Nagyságrendileg megegyezik azzal, amit korábban jósoltunk: hűségnyilatkozat nélkül, domino csomagban 196 ezer forintért elvihető a 16GB-os modell.

A Magyar Telekom elérhetővé tette hivatalos weboldalán a Samsung Galaxy S5 árait mind előfizetéses, mind előfizetés nélküli konstrukciókban. Domino csomagban bruttó 196 ezer forintért lehet megvásárolni, de Mozaik XXL vagy Next XL csomag választása esetén már 99990 forintért a magunkénak tudhatjuk a Samsung új zászlóshajóját. Ráadásul választhatunk kamatmentes részletfizetést. Azonban nem árt elfelejteni, hogy ezért két év hűséget vállalnunk kell, 20890 vagy 19990 forint havidíj mellett.

Érdekes módon a Telekom kínálatában nem elérhető a kék és az arany modell, csupán a fekete és az ezüst. Megkérdeztük a Kommunikációs Igazgatóságot, hogy ennek mi az oka, de a cikkünk írásáig nem kaptunk erre választ. A szerkesztőségben úgy gondoljuk, hogy globális szinten készlethiány van ezekből a verziókból, így április 11-én vélhetőleg hazánkban nem lesz kapható ez a két verzió. Az alábbi linken megtekinthetőek a csomagok.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá