Megint a mi segítségünket kéri Mark Zuckerberg

0 763

Egy rövid időre most bárki Facebook alkalmazott lehet, persze csak átvitt értelemben, a közösségi oldal ugyanis, a felhasználók segítségét kéri legújabb Messenger alkalmazásának teszteléséhez.

Az androidos mobileszközökre letölthető Messenger jövőbeni fejlesztéseihez keres tesztelni vágyó felhasználókat a Facebook. A felhíváshoz bárki csatlakozhat, aki kedvet érez kipróbálni az üzenetküldő újonnan bekerülő funkcióit, mielőtt az a többi felhasználó számára is elérhetővé válna. A publikus teszteléshez nincs szükség mély informatikai vagy programozói ismeretekre, csupán egy androidot futtató mobilra vagy táblagépre, illetve angol tudásra, a hibákat ugyanis, az erre kialakított felületen jelenteni kell. A Facebook emellett a felhasználók véleményére, és tapasztalataira is számít.

A közösségi oldal tavaly júniusban indította el Facebook for Android nevű béta tesztelői programját, abból a célból, hogy a lelkes felhasználók idő előtt próbálhassák ki az új funkciókat, a Facebook pedig a széleskörű és alaposabb tesztelést követően hamarabb élesítse az újdonságokat. A program eddig csak az oldal natív alkalmazásánál működött, most azonban a Messengerre is kiterjesztették.

A jelentkezéshez az alábbi lépésekre van szükség:

  1. először csatlakoznunk kell a tesztelőknek fenntartott csoporthoz, ezt a következő linken érjük el: https://groups.google.com/forum/#!forum/messenger-for-android-beta-testers
  2. válasszuk ki a Become a Tester opciót a Play Store-ban (Figyelem! ahhoz, hogy teljes értékű tesztelők legyünk, csatlakoznunk kell az első pontban említett csoporthoz)
  3. töltsük le a Messenger alkalmazást a Play Store-ból
  4. végül pedig engedélyezzük a frissítések letöltését
Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá