Mától lehet regisztrálni a Samsung Galaxy S5-re a Vodafone-nál

0 1,386

A Vodafone Magyarország március 17-től  www.vodafone.hu/s5 oldalon fogadja az előregisztrációkat a várva várt új Samsung Galaxy S5 okostelefonra, jelentette be a Vodafone. A nedvesség- és porálló csúcstelefont a Red Basic és Red Plus előfizetéses szolgáltatás csomagokkal, valamint feltöltőkártyás csomagokkal is meg lehet majd vásárolni.

A Samsung Galaxy S5 áprilisban érkezik Magyarországra, ugyanis közel 150 további országban ekkor kezdődik meg a forgalmazás. Mind kártyafüggetlenül, mind pedig a szolgáltatóknál április 11-én lehet hozzájutni, a Galaxy S5-höz. Egyelőre kérdéses, hogy mennyibe kerülhet a csúcskészülék, de a pletykák szerint 200 ezer forint körüli összeget kell a boltban hagyni érte.

Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási divíziójának igazgatója a Galaxy S5 megjelenése kapcsán elmondta: “A Samsung már évek óta a hazai mobilpiac vezető szereplője, részesedésünk tavaly októberben meghaladta az 50%-ot az okostelefonok piacán. 2013-ban a csúcskategória legnépszerűbb választásává is mi váltunk, hiszen a Galaxy S sorozatú telefonokból több fogyott itthon, mint bármely más prémium modellcsaládból. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a valós vásárlói visszajelzések alapján továbbfejlesztett Samsung Galaxy S 5 az idei év kedvenc prémium okostelefonja lehet. Magyarországon minden mobilszolgáltatónál és kártyafüggetlenül is április 11-től kapható.”

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá