Hamarosan elkészül az AXA Bank forradalmi okostelefonos alkalmazása

0 1,629

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az AXA Bank egy olyan okostelefonos alkalmazás fejlesztésébe fogott bele, mely megkönnyíti az átutalást. Azóta már részt vehettünk egy zártkörű sajtótájékoztatón, ahol ki tudtuk próbálni a tesztváltozatot. Most az AXA Banknál a Ti segítségeteket kérik, hogy egy 2 perces kérdőív kitöltésével segítsétek a koncepcionális munkát.

A MobilosOKÉ alkalmazással Magyarországon elsőként lehetséges úgy pénzt átutalni valakinek, hogy ehhez csak a mobiltelefonszámát kell ismerned. Az átutalás kedvezményezettjét SMS-ben értesíti az AXA Bank, majd megkérik, hogy egy biztonságos oldalon regisztrálja a bankszámlaszámát. Átutalni tehát bármilyen számlaszámra lehet, azonban az alkalmazást csak az AXA Bank ügyfelei tudják használni.

A MobilosOKÉ letölthető lesz Android, iOS és Windows Phone rendszerekre egyaránt. A sajtótájékoztatón azonban megemlítették, hogy amennyiben mérhető igény lesz rá, akár BlackBerry rendszereken is elérhetővé teszik. Az AXA Bank e-buisness csapata számtalan tanácsot és levelet kapott azzal kapcsolatban, hogy mit kellene beletenni az applikációba.

Ezeket alapul véve készítettek egy rövid kérdőívet, melyet szeretnének, ha minél többen kitöltenének. Ezért kéjük, ha van két percetek, nézzétek meg az alábbi linken a kérdéseket és rangsoroljátok a funkciókat aszerint, hogy számotokra mennyire fontos az. Ha minden jól megy hamarosan már fel is kerül a virtuális boltokba, természetesen ingyenesen.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá