Kiszivárgott fotón a WhatsApp hívás funkciója

0 1,525

Azt eddig is tudtuk, hogy a WhatsApp rövidesen ingyenes hanghívással újít, és most már azt is, hogyan fog mindez kinézni a gyakorlatban.

 Az év elején lezajlott CES kiállításon derült fény a WhatsAppal kapcsolatos jövőbeni tervekre, ahol a fejlesztők többek között azt is elárulták, hamarosan újabb területet kívánnak meghódítani, ám a szöveges üzenetek után most a hanghívás terén próbálkoznának.

A WhatsApp egyik alapítója és vezérigazgatója, Jan Koum elmondása szerint jól tudják, hogy egy olyan alkalmazásokkal telített piacon akarnak részesedéshez jutni, mint a Skype, vagy a Viber, amelyek már régóta a felhasználók rendelkezésére állnak, de ettől függetlenül bíznak a sikerben.

A népszerű szolgáltatásról köztudott, hogy rohamtempóban közelít az egymilliárdos felhasználói bázis felé, és mint azt Mark Zuckerberg is elmondta, az ilyen cégek rendkívül értékesek. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy a népes felhasználói tábor már önmagában is garanciát jelenthet a minőségi szolgáltatás nyújtására, ami feltehetően az ingyenes hanghívások terén sem lesz másképp.

 Az iPhoneItalia jóvoltából most megtekinthetjük, hogyan is fog kinézni a WhatsApp hanghívó funkciója a gyakorlatban. Bár hozzá kell tennünk, hogy iPhone-on készített screenshotokról van szó, így az androidos változat némiképp eltérhet majd ettől.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá