Elképesztő Samsung találmány jön

1 12,778

Újabb meglepő szabadalmat nyújtott be a Samsung, ám telefon helyett ezúttal egészen másról van szó.

 A SamMobile által megosztott új Samsung szabadalmi terv egy csuklóra erősíthető, de szinte papírmódjára hajtogatható kijelzőről szól, amely hajlékony tulajdonságát tekintve pillanatok alatt képes felvenni – ahogyan az a terven is jól látszik – például egy okosóra formáit.

 A Samsungtól egyáltalán nem idegenek az ilyen és ehhez hasonló elképzelések, hiszen a gyártó viszonylag régóta kísérletezik a szabadon alakítható kijelzők megvalósításán, amelyek ráadásul egyre közelebb vannak. Mint ismeretes, a Samsung korábban úgy említette, az első valóban hajlítható készülékek legkorábban 2015 környékén jelenhetnek meg, a technológia ugyanis feltehetően addigra éri el az azok előállításához szükséges szintet.

 Persze egy szabadalmi terv benyújtása önmagában még nem jelent garanciát arra, hogy az adott termék meg is valósul, ahogyan annak ellenkezőjére sem, a képen látott elképzelés talán a jövőre megjelenő Samsung termékek egyik ékes darabját illusztrálja.

 Nem marad más tehát, mint a várakozás, addig azonban csodálhatjuk a Samsung Gear Fit karkötőjét, mely bár csak félig hajlított, mindenesetre az MWC legjobbjainak járó díjat elnyerte.

 

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá