Egy hónap és itt az új Android régebbi Samsung mobilokra

Erről árulkodik legalábbis az a fotó, ami szerint néhány hét múlva a régebbi Samsung mobilok tulajdonosai is élvezhetik az új Android nyújtotta előnyöket.

 Múlt hónapban adta hírül a Samsung, hogy mely általa forgalmazott készülékekre kezdi meg teríteni legközelebb az új Android verziót, de ennek ellenére továbbra is rengeteg vannak azok, akik nem tudtak KitKat-re frissíteni.

 Egy hitelesnek tűnő vállalati dokumentum április-május környéki megjelenésről árulkodik – már ami a régebbi készülékeket érint – ezen információk szerint ugyanis, a Galaxy S3, Note 2 és Grand 2 tulajdonosok ekkor kapják meg az Android 4.4-et. A frissítés úgy tűnik tehát érkezőben van, bár az aktuális havi statisztikát elnézve, a meglehetősen fragmentált androidos környezetben jól láthatóan inkább a Jelly Bean, illetve azok különböző rendszerverziói számítanak népszerűbbnek, még a KitKattel támogatott mobilok között is.

A SamMobile-hoz beérkezett olvasói észrevételek szerint a dokumentumon látható Note 2-hoz tartozó azonosítószám téves, de az önmagában nem feltétlenül jelenti azt, hogy a dátumok ne stimmelnének.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá