Samsung Galaxy F koncepcióképek érkeztek

0 2,049

Még semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett arról, hogy a Samsung a Galaxy S5 készülékből piacra dobna egy prémium kategóriás változatot, de előző cikkünkből kiderült, hogy a Samsung tervezi egy prémium kategóriás okosmobil család piacra dobását, mely várhatóan leválthatja az eddigi zászlóshajónak számító Galaxy S szériát.

Sokan a sokat pletykált Galaxy F készülékre gondolták azt, hogy az S5 továbbfejlesztett változata lehet, de most úgy tűnik, egy teljesen újgenerációs mobilról van szó. Az új Galaxy F várhatóan egy teljesen fémborítású házat kaphat majd, egy 5,8″-es QHD megjelenítővel. A fémház alatt egy 64 bites Exynos processzor dolgozhat majd 8 GB memória társaságában.

A Galaxy F modelleket egyébként elképzelhető, hogy a Galaxy S és a Galaxy Note sorozat közé kívánja majd pozicionálni a gyártó, de nem tudni még, hogy valóban ez-e a Samsung célja, és ha igen, mindezt hogyan kívánja elérni.

Időközben megérkeztek az első koncepcióképek is a Galaxy F készülékről. Az alábbiakban Ivo Marić dizájner által készített renderelt képeket láthatjuk, mely elsőre nagyon is valósághűnek tűnnek.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá