Kiszivárogtak a Samsung Galaxy S5 Zoom specifikációi

0 2,226

Ha kétségünk lett volna, hogy a Samsung a Galaxy S5 márkanevet felhasználja-e majd további termékeinél, ahogy tette ezt a Galaxy S4 esetén is, úgy nyugodtan hátradőlhetünk, hiszen a válasz egy határozott igen. Úgy tűnik a Samsung a tavaly bemutatott Galaxy S4 Zoom (SM-C101) készülékhez hasonlóan idén is meglep bennünket egy feltúrbózótt okostelefon-kamera párossal.

A Galaxy S5 Zoom tulajdonságai ugyanis kiszivárogtak, egy grafikai benchmark adatbázisból, a GFXBench oldaláról kerültek ki a nagyvilágra. Az SM-C115 kódnéven futó készülék egy 20 megapixeles (5184 x 3888 felbontású) hátoldali kamerát és egy 2 megapixeles előlapi kamerát kap majd. Természetesen az 1080p videófelvétel is alap lesz.

A készülék egyébként egy 4,8″-es 720p HD kijelzőt kap majd, melyet egy 1,3 gigahertzes Samsung Exynos 5 Hexa processzor fog meghajtani 2 GB memória társaságában. Állítólag az eszköz kétfajta méretű tárhellyel szerelve érkezik, de természetesen támogatni fogja a microSD kártyákat is. A Galaxy S5 Zoom alapból Android KitKat 4.4.2-es rendszerrel érkezik majd.

Összehasonlításképp egyébként a Galaxy S4 Zoom egy 16 megapixeles kamerával érkezett, valamint egy 4,3″-es qHD (540×960) kijelzővel. A processzor egy duplamagos Exynos volt, melyet 1,5 GB memória támogatott és 8GB-os háttértárral volt szerelve. Sajnos a Galaxy S4 Zoom egy kicsit behemótra sikerült, így reméljük, hogy a Samsung tervezőinek listáján az első sorban szerepel, hogy a készülék házát sokkal kisebbre alkossák, ha szeretnének jobb piaci sikereket elérni a Galaxy S5 Zoom eladásaival, mint az előző generációval tették.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá