A Samsung bejelentette, érkeznek a prémium kategóriás okosmobilok

0 1,130

Nagyon sokan várták, és mivel nem jött, még mindig nagyon sokan várják, hogy a Samsung bemutassa a prémium kategóriás Galaxy S5 készülékét, mely már egy 2K-s (QHD) kijelzőt tartalmazna. A 2560 x 1440 felbontású megjelenítő már rendelkezésére áll a Samsungnak, sőt most úgy tűnik, hogy a készülék már létezik is.

Egy friss jelentés szerint, a Samsung elnöke, J K Shin tagadta, hogy terveznék a Galaxy S5 készülék prémium változatának kiadását, de megjegyezte, hogy a dél-koreai cég dolgozik egy teljesen új, prémium kategóriás okosmobil generáció kifejlesztésén.

Az elmúlt napokban nagyon sok pletyka érkezett, mely szerint a Samsung már május végén bemutathatja az újgenerációs okosmobilját, mely várhatóan a Galaxy F nevet viselheti majd, viszont mindez szöges ellentéte lenne annak, hogy bár a Galaxy S5 készüléket már bemutatták, de az még piacra sem került.

A Galaxy S5 készülék majd csak április 11-én érkezik meg a boltok és szolgáltatók polcaira, de amennyiben a Samsung májusban egy teljesen új prémium kategóriás Galaxy mobilcsaládot mutatna be, azzal sok már meglévő Galaxy S5 vásárló lenne elégedetlen.

Kwon Oh-hyun, a Samsung alelnöke a részvényeseknek tartott és nemrég lezajlott értekezleten ugyanakkor szintén jelezte, hogy a piac kulcsa a mobilkészülékekben, a televíziókban és a memóriakártyákban van. Mivel a Samsung vélhetően nem kívánja a Galaxy S5 készülék feltúrbózott változatát kiadni, így számolni lehet azzal az elképzeléssel, hogy egy teljesen új, megjelenésében egészen eltérő, új high-end kialakítású okosmobilok is érkezhetnek a nyár folyamán a Samsungtól, melyek leválthatják a Galaxy S szériát.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá