Már ismerőseinknek is vásárolhatunk WhatsApp előfizetést

0 486

A védelmi funkciók mellett új előfizetési opcióval is bővült az androidos WhatsApp.

Az elmúlt hetek tech eseményeit nézve, főként a WhatsApp Facebook általi felvásárlásától volt hangos a sajtó, de az utóbbi napok is tartogattak bőven meglepetéseket. A Facebooknak láthatóan igen komoly tervei vannak a népszerű üzenetküldővel, amelynek androidos telefonokra letölthető kliensét rögvest két újdonsággal is kibővítette. Egyrészt változtattak a személyes adatok védelméért felelős funkciókon, másrészt pedig bevezetésre került egy újfajta előfizetési rendszer.

Mint ismeretes, a WhatsApp első évben való használata díjtalan, utána azonban fizetni kell, de az éves díjat elnézve megkockáztatjuk, hogy inkább mosolygunk, mintsem bánkódunk, hiszen a 300 forintos előfizetői díj aligha jelentene bárkinek is horrorisztikus kiadást. Ez utóbbival kapcsolatban jó hír, hogy már nem csak magunknak, hanem platformtól függetlenül ismerőseink/barátainknak is kifizethetjük.

A nívós újításokból a jövőben sem fogunk hiányt szenvedni, a hivatalos bejelentés szerint, rövidesen elérhetővé válik a WhatsAppon keresztüli ingyenes hanghívást biztosító funkció is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá