A Samsung Galaxy S5 már március 28-án előrendelhető lesz

0 1,013

A Samsung a mai nap folyamán bejelentette, hogy a vadonatúj Galaxy S5 telefon előrendelhető lesz az Egyesült Királyságban már március 28-án. Több üzletben is elérhetővé válik ez az opció, az e-bolttól kezdve a kijelölt kiskereskedőkön át, egészen a Samsung Expreience Store-ig.

A darabszámot egyelőre még mindig nem hozták nyilvánosságra. A Samsung ismételten megerősítette, hogy a készülék értékesítése világszerte április 11-én indul. Ez azt jelenti, hogy a brit ügyfelek két héttel korábban bebiztosíthatják magukat.

Egyelőre kérdéses, hogy más országokban egyaránt elindítják-e az előrendelést, de egyes piaci pletykák szerint egyéb területeken is lehet hasonlóra számítani. A Samsung a múlt hónapban jelentette be a Galaxy S5-öt, a barcelonai MWC konferencián. Két olyan funkciót biztosan kap az új zászlóshajó, mely az eddigi Samsung okostelefonokban nem volt elérhető. Az egyik az ujjlenyomat-szkenner, míg a másik a pulzusmérő.

Emellett természetesen még számos újdonsággal érkezik a Galaxy S5. Először is változik a desing, a készülék lelkét pedig a Snapdragon 801 processzor fogja hajtani. A képeket 16 megapixeles kamerával tudjuk majd lőni, ezenkívül megkapja a legújabb módosított Androidot, a 4.4.2 KitKat-et. Te vásárolni fogsz S5-öt?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá