Porig égett a Samsung Galaxy S5 egyik alkatrészét készítő gyár

0 973

Hatalmas tűzvész pusztított a dél-koreai Anseong egyik gyárában, ahol is a Samsung egyik legjelentősebb partnere készítette a Galaxy S5-höz való nyomtatott áramköri lapokat. A kár a becslések szerint eléri az 1 milliárd dollárt annak ellenére, hogy összesen 287 tűzoltó próbálta megfékezni a lángokat.

A bajt reggel hétkor észletét, s a tűzoltók mindössze pár perc alatt ki is értek a helyszínre. A majdnem 300 lánglovag közel 6 órán keresztül hadakozott a tűzzel, azonban a kár igazán jelentős. Ráadásul elég kellemetlen az eset, hiszen pár héten belül meg kellene jelennie a Samsung Galaxy S5-nek, mely vélhetően a dél-koreai vállalat egyik legjelentősebb zászlóshajója lesz a 2014-es évben.

A Samsung időközben azt nyilatkozta, hogy nem ez volt az egyetlen gyár, ahol nyomtatott áramköri lapokat készítettek, így az április 11-i piacra dobást ez nem veszélyezteti. Ráadásul tekintettel vannak arra is, hogy rengeteg országban várják a rajtot, így területi korlátozásokat sem vetettek ki. Igaz, egyes piacokra lehet, hogy a vártál kisebb készlet érkezik, ezért érdemes minél előbb megejteni a vásárlást.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá