Parasztvakítás vagy forradalom? Jön az 50MP-es okosmobil

0 686

Ha a Nokia aktuális Lumia telefonjától elállt a lélegzetünk, akkor vajon mit szólunk majd az Oppo legújabb játékszeréhez?

Az Oppo név idehaza kevésbé számít ismertnek, pedig a kínai gyártó egyike a világ legnagyobb elektronikai vállalatainak, hazájában ráadásul már jó pár éve elismert piaci szereplőként tevékenykedik a vezető mobilgyártók sorai közt.

A legfrissebb pletykák szerint az Oppo olyannyira komolyan gondolja a kompakt fényképezőgépek okostelefonokkal való kiváltását, hogy a hamarosan bemutatkozó Oppo Find 7 nevű újdonságába, mintegy 50 megapixelt számláló kameramodult pakolna. Pusztán összehasonlításként, a jelenlegi csúcskészülékben fele ekkora egység sincs, így a Galaxy S5 16, de még a Sony legújabb zászlóshajójának, az Xperia Z2-ben található 20 MP-es kamera is csaknem eltörpül az Oppo-é mellett.

Érdekes lépés volna, az biztos, már csak azért is, mert a jelenlegi versenyt elnézve, a gyártók zöme inkább az újgenerációs kijelzők nyújtotta képminőséget tekintik elsődleges fejlesztési területnek, míg az Oppo láthatóan a szenzor növelésben látja a jövőt.

Ti mit gondoltok? Parasztvakítás vagy használható funkció?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá