Nem lesz több pornó a Vine-on

1 1,123

Újfajta szűrőt vezet be a felületén megjelenő tartalmak ellenőrzésére a Vine.

Módosítja a videók feltöltésére vonatkozó tartalmi szabályzatát a Vine. A néhány másodperces felvételeiről ismert szolgáltatás felületén az utóbbi időben megsokszorozódtak a szexuális jellegű tartalmak, melyek törlése meglehetősen sok nehézséget okozott az üzemeltetőknek.

A Vine éppen ezért új megoldást vezet be a felületén megjelenő oda nem illő tartalmak könnyebb kiszűrése érdekében. A szolgáltatás mögött álló vállalat frissen kiadott közleményében egyébként úgy fogalmazott, nincs bajuk a pornográf felvételekkel, csak azok lehetőleg ne a Vine-on jelenjenek meg.

Ha az intézkedések ellenére is olyan tartalomba botlunk, ami szerintünk sérti a szabályzatot, a feltöltött videó alatti gomb megérintésével továbbra is jelenthetjük azt. A cég szerint rosszabb esetben is legfeljebb néhány óra alatt eltüntetik, ha a felvételről bebizonyosodik, hogy valóban a tiltott kategóriába tartozik.

A Vine-t 2012. októberében vásárolta fel a Twitter, friss statisztikák szerint mára leginkább a fiatalabbak körében számít népszerűnek.

(kép: mashable)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá