Androidon komolyabb frissítést kapott az Instagram, mint iOS-en

0 2,970

Az Instagram a mai nap folyamán hivatalosan kiadta az Androidos és az iOS-es frissítést. Az Androidra érkező új változat a 5.1-es verziószámot kapta, s jóval több újdonságot tartalmaz, mint a konkurens vállalat operációs rendszerére optimalizált alkalmazás.

Talán a legfontosabb, hogy kétszer olyan gyors lett az Instagram mint korábban, holott a teljes alkalmazás mérete a felére csökkent. Változott a design, illetve a felépítés egyaránt, így nagyobb és a kisebb kijelzős készülékeken is ugyan úgy jól néz ki.

Egyes feltételezések szerint erre azért került sor, mert 100 millió dollárról szóló szerződést írt alá az Instagram nemrég az egyik legnagyobb hirdetési vállalattal, az Omnicommal. A megállapodás értelmében a tengerentúli kreatív ügynökség lehet az első azon cégek között, amelynek márkái, valamint az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások reklámjai megjelennek majd a képmegosztó felületén.

Az Instagram a világ egyik legnépszerűbb alkalmazása. Annak ellenére, hogy nagyon szórakoztató az ismerőseink, s vadidegenek képeit nézni, azért néha elgondolkodtat is. Érdemes megnézni azt a 14 képből álló sorozatot, mely vélhetően felnyitja a Te szemedet is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá