Lenyűgöző fényképeket készít a Samsung Galaxy S5

1 3,042

Talán az egyik legjobb és legsokoldalúbb új funkció a nemrég debütált Samsung Galaxy S5 készülékben a 16 megapixeles kamera. A 2013-as top Samsung okostelefonokhoz képest (Galaxy S4, Galaxy Note 3), – ahol csak 13 megapixeles volt a hátoldali kamera, – állítólag lényegesen jobb minőségű képeket fogunk tudni majd lőni az új Galaxy S5-ös modellel.

A Samsung nemrég kiadott pár képet, melyet már az új Galaxy S5 okostelefonnal készítettek, és be kell lássuk, hogy lényegesen jobb a 16 megapixeles kamera mögött rejtőző szenzor. A példa képek számos olyan fényképezési módot mutatnak be, melyeket a Galaxy S5 kezelni fog. A Selective Focus például lehetővé teszi, hogy mi magunk adjuk meg, hogy mi legyen a képen fókuszban, persze ez eddig nem újdonság, de ha hozzávesszük, hogy mindezt akár a kép elkészítése után is tudjuk állítani, akkor már mindenki csak az állát fogja keresgetni.

A Panning Shot funkció például egyszerre készít több képet is, majd ezeket összemixeli egy közös képpé, miközben a fő tárgyat folyamatosan fókuszban tartja. A Drama Shot is érdekes újítás, hiszen egy mozgó tárgyról készít a készülék fényképeket, melyeket szintén összerak egy közös fotóra, mely így egy adott képen többször is megjelenik, más-más pozícióban.

Természetesen az alábbi képek egyenesen a dél-koreai gyártótól érkeztek, melyek beállítva, profi fotósok segítségével készültek, de jó látni, hogy talán a való életben is ilyen könnyedén fogunk tudni majd szebbnél-szebb képeket lőni a legújabb Samsung Galaxy S5 mobilkészülékkel.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá