Végre: elindult az androidos Pebble Store is

A tervezettnél hosszabb ideig tartó várakozás után, de hivatalosan is elindult a Pebble alkalmazásboltjának androidos változata.

Előbb az Apple mobileszközeivel rendelkezők számára vált elérhetővé az első igazán sikeresnek mondható okosóra, a Pebble alkalmazásboltja, néhány hét várakozás után most pedig az androidosok örülhetnek.

Az új felhasználói felületet, valamint az okosórához letölthető még több kinézetet tartalmazó Android 2.0-ás Pebble áruház ezen kívül egy sor hibajavítást és teljesítményt növelő változtatást is hozott. És ez még nem minden: a gyártó hivatalos bejelentése szerint az androidos platformon való megjelenéssel olyan nem kis vállalatok is csatlakoznak a már meglévő Pebble-ös fejlesztők közé, mint az Ebay és a jegyzettelő alkalmazásáról elhíresült Evernote. Ebből aztán már könnyen kikövetkeztethető, hogy rövidesen nemcsak jegyzetelni, hanem a világ legnagyobb webáruházának böngészésére is lehetőségünk nyílik a csuklónkról.

A Pebble fejlesztői blogja szerint ha valaki korábban feltelepítette az androidos áruház még béta változatban üzemelő változatát, törölje le, majd telepítse újra a végleges verziót. A béta változat ugyanis nem tartalmazza az újonnan elérhető alkalmazásokat.

[app]com.getpebble.android[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá