Down – az androidosok kedvenc társkereső alkalmazása

0 2,531

A mobilról való ismerkedés a tengerentúlon lassan bevett szokás, így érthető, hogy egyre több ilyen alkalmazás jelenik meg. Mint például az alábbi.

Ha androidos mobileszközünkről ismerkednénk, de csak olyanoknak engednénk meg a kapcsolatfelvételt, akikkel valóban kölcsönös a vonzalom, érdemes egy próbát tenni az androidos készülékekre és az Apple mobileszközeire egyaránt ingyenesen letölthető DOWN nevű társkereső appal.

A piacon lévő hasonló megoldásokkal ellentétben a DOWN nem egy hagyományos társkereső oldalra regisztrált adatbázisból gyűjti össze az ismerkedni vágyókat, hanem a Facebookról. Az alkalmazás telepítése után engedélyeznünk kell, hogy az hozzáférjen saját profilunkhoz, de nem kell megijedni, teljesen anonim módon működik a dolog, így a közösségi oldalon garantáltan semmilyen nyoma sem lesz az app használatának.

A pár másodperces regisztráció után rögvest elénk tárulnak a felhasználók adatlapjai, nekünk csak el kell dönteni, hogy szimpatikusnak találjuk-e a képen látható illetőt vagy sem. Amennyiben pozitív az érzés, úgy rögvest jelezhetjük érdeklődési szándékunkat szívünk választottjának. Ha a másik fél is elfogadja, az alkalmazás egy értesítést küld, majd kezdődhet is az ismerkedés. Ha pedig kölcsönös a vonzalom, úgy randevút is szervezhetünk.

Az app nemrég frissített verziójával már ismerőseink ismerőseivel is chatelhetünk, a diszkréció pedig természetesen ez esetben is garantált.

[app]com.bang.bangwithfriends[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá