Ingyenes zeneszolgáltatással újít a Samsung

Reklámoktól mentes korszerű mobilfelülettel kíván újat mutatni a Samsung saját streaming alapú zeneszolgáltatása.

A hasonló megoldásokkal telített zenei piac ellenére elindította Milk Music nevű streamelős zenehallgatási lehetőségét a Samsung. Az ingyenes szolgáltatás bár egyelőre csak az USA-ban és kizárólag az androidos Galaxy készülékkel rendelkezők számára érhető el, a Samsung úgy véli, így is tudnak újat mutatni a főként Spotify és az Apple iTunes rádiója uralta mezőnyben.

A Milk Music egyik különlegessége, hogy használatához nincs szükség különálló profil létrehozására vagy a közösségi oldalakon keresztüli bejelentkezésre. A több mint 13 millió dalt felvonultató szolgáltatás a felhasználók igényeihez alkalmazkodó intelligens rádiót is tartalmaz, amellyel mintegy 200 állomás zenei kínálatából válogatva állíthatjuk össze saját listánkat.

A Milk Music meghatározott ideig igénybe vehető felugró ablakoktól és egyéb reklámoktól mentes élményt ígér. Ennek részleteiről és a hazai megjelenés idejéről egyelőre nem közölt konkrétumot a Samsung, ahogy arról sem, hogy más androidos mobileszközökre valaha is elérhetővé válik a tejzene.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá