Drága lesz a Samsung óriás táblagépe

0 1,680

Nagyon úgy tűnik, hogy a méret ezúttal egyet jelent az árral is: nem kis összeget kérnek majd a legújabb Samsung tábláért.

Méretéből adódóan érthető, hogy elsősorban nem az átlag felhasználót kívánja megcélozni legújabb Note Pro táblagépével a Samsung, hiszen a 12 colos monstrum főként a mérnöki és grafikus munkát végzők számára lehet előnyös. Ez persze nem jelenti azt, hogy kizárólag csak ez a felhasználói kör juthatna hozzá a még januárban bemutatott újdonsághoz, de úgy tűnik, a tervezett használattól függetlenül is minden Note Prora vágyónak mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia.

A Verizon honlapján megjelent információk szerint a tengerentúli szolgáltatónál kötött két éves hűség esetén 749 dollár (167 ezer forint) ellenében vihető haza az óriás tablet. Aki nem kíván előfizetéssel élni, úgy arra is adott a lehetőség, ez esetben plusz 100 dollárt kell leszurkolni, ami átszámítva viszont már jócskán 190 ezer forint körüli összeget jelent.

Az árak pontos hazai viszonylatban való alakulásáról még nincs hír, de az amerikait figyelembe véve nagyon tűnik, hogy hasonló árképzésre kell majd számítani itthon is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá