2 éves a Play Store

0 2,068

Születésnapi akciója keretében kedvezményes áron kínálja legkülönbözőbb tartalmait a Google alkalmazásboltja.

Két éves lett a Play Store ebből az alkalomból pedig rengeteg kedvezményre számíthatnak majd az alkalmazásboltot ez időszak alatt látogatók. A születésnapi akció pontos részleteiről egyelőre nem közölt konkrétumot a Google, de az már szinte biztosra vehető, hogy az ingyenes alkalmazásokon túl a Play Store felületén megtalálható egyéb tartalmakhoz, így a zenékhez és könyvekhez is olcsóbban juthatunk hozzá a napokban.

Az eredetileg Android Market néven és digitális tartalomszolgáltatás céljából indított online bolt 2008. októberében nyitotta meg kapuit. Egy sem év kellett hozzá és felületén már több mint 2000 alkalmazás volt elérhető, míg 2011. májusában a Google adatai alapján ugyanez a szám kétszázezerre nőtt. 2012. március 6-án egyesítették az Android Marketet és a Google Music-ot, mely ezután már Google Play-ként kezdte meg működését az androidos platform legnagyobb internetes áruhazaként.

A Play Store 2013. júliusában könyvelhette el az egy milliomodik feltöltött alkalmazást, míg a letöltések száma átlépte az 50 milliárdot.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá