A Telekom ingyenesen adja ügyfeleinek a népszerű Evernote prémium funkcióit

0 1,701

A felhasználók részéről egyre nagyobb igény jelentkezik olyan online szolgáltatásokra, amelyek a hatékony munkavégzést és a mindennapok kényelmét támogatják. Ennek az igénynek igyekszik megfelelni a Telekom, amikor a népszerű Evernote jegyzetelő alkalmazás prémium funkcióit most díjmentesen elérhetővé teszi belföldi előfizetői számára: aki 2014. október 2-ig letölti, annak hat hónapig díjmentes az applikáció prémium verziója. Ez az új előfizetők mellett a korábbi Evernote felhasználókra is vonatkozik, akik ezt az applikáción belül igényelhetik meg.

Napjaink információval telített világában számos jegyzetkészítő alkalmazás közül válogathatnak a felhasználók, azonban mind közül kimagaslik az iOS és Android eszközökön elérhető Evernote, amely mint egy virtuális memória, megőrzi a munkahelyi és privát feljegyzéseket, listákat, képeket és hanganyagokat is. A használathoz csupán egy felhasználói fiókot kell létrehozni e-mail cím és jelszó megadásával, és már menthetőek is az ötletek, sürgős teendők, érdekes cikkek.

Ami leginkább megkülönbözteti ezt az applikációt a többitől, az az egyszerű, mégis kiváló kereshetőség és rendszerezési lehetőség mellett a kényelmes elérhetőség: a jegyzetek szinkronizálódnak minden eszközön, – így okosotelefonon, tableten és számítógépen is – amelyen installálták az alkalmazást, így az Evernote bármikor segít emlékezni teendőinkre. További kuriózum, hogy a kézzel írt szövegek beazonosítása mellett a fotókon található információk is könnyen előkereshetőek az applikációval, mivel az a képeken található szöveget is felismeri.

Így ha nem marad idő jegyzetelésre, akár egy fotóval is megőrizhető a fontos információ. Az angol nyelvű Evernote prémium verziójával 1 GB terjedelemben tölthet fel jegyzeteket az előfizető az alkalmazáson belül rendelkezésére álló tárhelyre, melyet offline módon is elérhet. A feltöltött jegyzetek megoszthatók, illetve másokkal közösen szerkeszthetők, ami nagyon hasznos például több fős projektmunka, vagy utazásszervezés esetén. További extra funkciókként a kiterjesztett PDF-fájlokra is érvényes könnyű kereshetőség, a jegyzetek korábbi, szerkesztés előtti verziójához való hozzáférés és a hatékonyabb képfelismerés is az előfizetők rendelkezésére áll.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá