Érintőkijelzővel és WiFi-vel érkezik a Samsung új mosógépe

1 3,870

Egy új mosógép vásárlása nem leányálom. Ha tönkremegy az előző és újat vásárolnánk úgy legtöbben egyből a teljesítményt, energiatakarékosságot és kapacitást vizsgálná. Persze ez így is van rendjén, hiszen az eddigi mosógépek ezeket tudták. A Samsung nemrég  bemutatott WW9000-es mosógépében azonban már vezeték nélküli adatátvitelt és érintőkijelzőt is kínál.

De vajon miért van erre szükség? Nos, a legtöbb esetben már a háztartásokban megtalálható a vezeték nélküli WiFi kapcsolat, így a mosógép az internetre csatlakozva képes kommunikálni az okostelefonunkkal, táblagépünkkel vagy akár a nagyképernyős televízió készülékünkkel is.

Az eszközeinkre telepített alkalmazás révén pedig akár távolról is vezérelhetjük azt, igazi okos megoldást alkalmazva, hiszen bármikor lekérdezhetjük a mosás épp aktuális állapotát, vagy ha már elmentünk otthonról, de elfelejtettük bekapcsolni a mosógépet, úgy akár el is indíthatjuk azt, nem kell visszarohanni és megnyomni a gombokat.

A WW9000-es készüléken egy 5″-es színes érintőkijelző is megtalálható, mellyel könnyebben vezérelhetjük a különböző programokat. Természetesen a Samsung a már jól ismert Eco Bubble megoldásával gondoskodik a maximális energia takarékosságról és tisztaságról is. A készülék képes turbó üzemmódra is váltani, amely egyszerre két vízbeállítást is tartalmaz, így akár egy órán belül is elvégezheti az adott programot.

A készülékben helyet kapott továbbá egy 3D-s vibrációs érzékelő is valamint egy olyan különleges rezgéscsillapító is, mely a rendkívül halk üzemmódot hivatott elősegíteni. Bár hivatalos árat egyelőre nem közölt a Samsung, azt már tudni lehet, hogy idén májustól már talán a férfiak is könnyebben fognak programozni a Samsung új mosógépével.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

1 hozzászólás

Szólj hozzá