A Samsung hamarosan bejelentheti az S-Circle karpántját

0 1,241

Az elmúlt pár év minden bizonnyal az okostelefonok és táblagépek kora volt, idén azonban ezen eszközök mellett úgy tűnik már az úgynevezett viselhető eszközök ideje is eljön. Egy-két éve még alig gondoltuk volna, hogy okostelefonunkat összekötve egy külső eszközzel az akár érdemi változást is hozhat életünkbe, manapság viszont a gyártók sorra adják ki különböző hordható eszközeiket.

A legnépszerűbbek természetesen az okosórák, melyből a Samsung idén már a második generációját mutatta be a Gear 2 és Gear 2 Neo eszközeivel. A hajlított Super Amoled kijelzővel ellátott Gear Fit készülék pedig csupán slusszpoén volt a sportolást és fitneszt kedvelők körében.

Úgy tűnik azonban, hogy a Samsung nem áll meg és hamarosan egy kijelző nélküli aktivitást mérő eszközt is bemutatnak majd, mely az S-Circle névre hallgathat. A karpánt szabadalma az FCC oldalán került nyilvánosságra. Az EI-AN900A modellnévvel ellátott eszköz vélhetően alacsony energiaigényű Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikálna a mobilkészülékkel, mely várhatóan beépített mozgásérzékelővel, lépésszámlálóval és akár pulzusmérővel is rendelkezhet majd.

További részletek egyelőre nem derültek ki a készülékkel kapcsolatban, sőt a Samsung is hallgat róla, de bizonyos, hogy ez év második felében már bemutathatja azt a dél-koreai óriás.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá