Rendszerhiba van a Twitternél

0 640

Rendszerhiba miatt több felhasználónak küldött jelszavuk visszaállítására vonatkozó e-mailt a Twitter.

A felhasználók elnézését kéri a Twitter a napokban rendszerhibából kiküldött e-mailek miatt. A mikro-blog szolgáltatás közlése szerint hétfőn egy kisebb probléma adódott, melynek következtében számos felhasználó biztonsági hibáról szóló elektronikus értesítést kapott azzal az üzenettel, hogy adataik védelme érdekében a szolgáltatás üzemeltetői visszaállították (resetelte) jelszavukat.

A cég szóvivője által a CNET-nek közölt információk szerint azonban nincs ok az aggodalomra, az e-mailek kizárólag rendszerhiba következtében landoltak a felhasználóknál. (Ettől függetlenül persze azzal nem ártunk magunknak, ha esetleg új jelszót állítunk be, ez különösen indokolt abban az esetben, ha netalántán több helyen is ugyanazt használjuk.) Az esetleges kellemetlenségek miatt a Twitter a felhasználók elnézését kéri.

Hasonló incidensre legutóbb 2012. novemberében volt példa, akkor is tömeges jelszó visszaállításba kezdett a Twitter, bár az jóval nagyobb felhasználói réteget érintett, mint a mostani eset.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
wannabe journalist.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá