Kiszivárgott az új Samsung okosórák ára

0 7,036

A Samsung idei MWC-n villantott okos kiegészítőiről eddig is sok mindent tudtunk, és most már az árukat is.

Az alig két hete véget ért barcelonai mobilshow kapcsán idei termékeinek szinte összes részletét elárulta a Samsung, az árakról azonban nem tudtunk semmit – egészen mostanáig. A Sammobile biztos forrásaira hivatkozva már tudni véli az új Gear 2, Gear 2 Neo és a Gear Fit várható európai árát. Fontos ugyanakkor megemlíteni, hogy ezek továbbra sem hivatalos információk, de ettől függetlenül is úgy tűnik, hasonló árképzésre lehet/kell számítani.

Az új okosórák ára a belső hardver tekintetében ugyan eltérően alakul, de nincs számottevő különbség a tavaly megjelent Galaxy Gearhez képest: a Gear 2-nek az előző modellhez hasonlóan 299 eurós árcédulát saccol a Sammobile. A tudásban kicsit gyengébb Gear 2 Neo-nak már 199 eurót, míg az okos karkötőként megismert Gear Fitnek ugyancsak.

Ez utóbbi esetében egyébként nem tűnik túl ésszerűnek az oldal információja, révén, hogy a hivatalos leleplezés estéjén maga a Samsung hangoztatta azt, hogy egy teljesen új kategóriát kívánnak megnyitni a fitnesz kiegészítők piacán. Ebből kiindulva pedig nem sok értelmet látunk abban, hogy a Gear Fit ugyanannyiba kerülne, mint az amúgy több funkcióval is bővelkedő Gear 2 Neo.

Kép: AndroidPolice

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá