Év végén már érkezhetnek a Samsung hajlított táblagépei

0 1,136

A táblagépgyártók az elmúlt 3-4 évben nem igazán akartak bennünket meglepni a táblagépek dizájnjának megújítása terén. Minden táblagép csupán egy vágódeszkára emlékeztet, persze a funkcióját így is ellátja.

Most azonban úgy tűnik a Samsung megtöri a csendet és hamarosan akár a hajlított táblagépeket is bemutathatja. Nemrég ugyanis a Samsung egy frissen beadott szabadalmában egy olyan táblagépet ír le, melynek szélei felfelé hajlítottak és ezáltal ergonomikusabbá tenni annak fogását és használatát.

Ez még nem jelenti persze azt, hogy a készülék megjelenítőjének is hajlítottnak kell lennie, de mint tudjuk a Samsung már bemutatta a hajlított televízióit, így elképzelhető, hogy a későbbiekben akár a kisebb kijelzők – akár táblagépek – paneljeit is hasonló módon vizionálja a dél-koreai cég.

Egyes pletykák szerint egyébként a lényegesen vékonyabb és hajlított keret már a következő generációs Nexus 10-es táblagépben is debütálhat, bár a Google eszközét vélhetően a HTC fogja gyártani és nem a Samsung.

A Samsung azonban nemrég jelezte, hogy a 2014-es évet kifejezetten a táblagép piac erősítésére szánja és ezt helyezi előtérbe, hiszen szeretnék elérni, hogy az Apple elől elvegyék az első helyet az eladásokat tekintve.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá