A Samsung a Google 64 bites Android rendszerére vár

0 675

A Samsung a múlt hét elején a Mobile World Congress 2014 során ugyan a Gear 2 és Gear Fit eszközök mellett bemutatta az új Galaxy S5 készülékét, mégis sokan csalódásuknak adtak hangot. Mindezt azért is tették, mivel a Samsung Galaxy S5 készülékben lévő processzort sokan 64 bitesnek gondolták.

A piacon az Apple már múlt évben bevezetett iPhone 5S készülékében megjelent a 64 bites mobil processzor, sőt mellettük a Qualcomm és az Intel is elérhetővé tették már ezen technológiájú chipeket.

Kyushik Hong, a Samsung alelnöke azonban elárulta, hogy bár már dolgoznak a 64 bites chipeken ők is, egészen addig amíg a Google nem teszi elérhetővé a 64 bites Android rendszerét, addig nem lenne értelme ilyen processzorokat a készülékekbe pakolni.

A Google várhatóan a következő Google I/O konferenciáján már bemutathatja az új Androidos főrendszerét, mely a piaci pletykák szerint már támogatni fogja a 64 bites processzorokat is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá