A Samsung Európában is elérhetővé teszi új fülhallgatóját

1 1,540

A Samsung nemrég jelezte, hogy az EO-HS5303BE típusú fülhallgatóját hamarosan Európában is elérhetővé teszik és forgalmazni fogják. Az új fülhallgató egy prémium kategóriás modell, mely szerencsére nem csak az árán látszik.

Bár konkrét technikai tulajdonságokat a dél-koreai gyártó még nem közölt, azt tudni lehet, hogy a hangszórók kétutas megoldást kaptak, melyek egy fém kialakítású készülékházba illeszkednek. A Samsung kifejezetten zenehallgatásra ajánlja a terméket, mivel állításuk szerint a hangminőség kifogástalan lett.

Szerencsére az új fülhallgatót akár headsetként is használhatjuk majd, mivel a Samsung a kábelen található távirányítóra mikrofont is szerelt. A kábelek amúgy egy speciális anyaggal vannak bevonva, melyek így nem törnek meg.

Az EO-HS5303BE típusú fülhallgató várhatóan 90 dollár körüli áron kerül majd forgalmazásba.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

1 hozzászólás

  1. Az 1993-ban vásárolt Samsung VHS video magnóm olyan botrányos képet adott, (szellemképes, elmosódott), az összeszerelése kriminális volt, a mechanikája állandóan javításra szorult,
    bizonyos képjavító szűrőknek csak a helye volt meg, egy darab dróttal átkötötték gyárilag, hogy egy életre elment a kedvem a márkától.

Szólj hozzá