Itt a Galaxy S5 első reklámja

0 1,319

Jobb alkalmat nem is választhatott volna a Samsung legújabb csúcstelefonjának promóvideójára, mint az aktuális Oscar-díj átadót. Minden évben szinte az egész világ figyelme egyetlen rangos eseményre szegeződik, ez pedig nem más, mint az Oscar-díj átadó gálaműsor.

A hollywoodi szupersztárokat felvonultató show-t nemcsak az amerikai televíziók, hanem a közösségi média szinte minden valamire való formája élőben közvetíti, mely milliókat szegez a képernyő elé. Talán éppen ezért is dönthetett úgy a Samsung, hogy erre az alkalomra időzíti a Galaxy S5 első reklámfilmjének levetítését is.

A Galaxy S5-öt egy hete Barcelonaban mutatta be a Samsung. Az S4-hez hasonló méretekkel rendelkező új csúcsmobilba pulzusmérő, 16 megapixeles kamera, 2 GB RAM és a Snapdragon aktuális processzorának négymagos változata került. A készülék hazánkban április 11-től lesz kapható.

Apropó Hollywood. A Bradley Cooper által készített selfie fotó időközben már bejárta az internetet, ami számunkra annyiból lehet érdekes, hogy a színész elmondása szerint maga is nagy Samsung-rajongó.

Bradley Cooper Note 3-mal fotóz

A Galaxy S5-el kapcsolatos részletes összefoglalónk erre a linkre kattintva olvasható.

(kép: imore)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá