Magyarországon is április 11-én lesz kapható a Samsung Galaxy S5

2 5,298

A Samsung bemutatta a Galaxy S sorozat ötödik generációját, a Galaxy S5-öt, amelyet a felhasználók igényei és elképzelései alapján fejlesztettek tovább, legjelentősebb újdonságai pedig a csúcstechnológiás kamera, a villámgyors WiFi és mobilinternet, a személyre szabható fitnesz alkalmazások, valamint az új készülékvédelmi funkciók. Sokáig kérdéses volt az, hogy Magyarországon mikor és milyen áron kerülhet forgalomba a Samsung legújabb csúcskészüléke. A dátum már adott, az árcédulán szereplő összeg azonban még továbbra is kérdéses.

A dél-koreai vállalat bejelentette: a Samsung Galaxy S5 áprilisban érkezhet Magyarországra, ugyanis közel 150 további országban ekkor kezdődik meg a forgalmazás. Mind kártyafüggetlenül, mind pedig a szolgáltatóknál április 11-én lehet hozzájutni, a Galaxy S5-höz. Egyelőre kérdéses, hogy mennyibe kerülhet a csúcskészülék, de a pletykák szerint 200 ezer forint körüli összeget kell a boltban hagyni érte.

Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási divíziójának igazgatója a Galaxy S5 megjelenése kapcsán elmondta: “A Samsung már évek óta a hazai mobilpiac vezető szereplője, részesedésünk tavaly októberben meghaladta az 50%-ot az okostelefonok piacán. 2013-ban a csúcskategória legnépszerűbb választásává is mi váltunk, hiszen a Galaxy S sorozatú telefonokból több fogyott itthon, mint bármely más prémium modellcsaládból. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a valós vásárlói visszajelzések alapján továbbfejlesztett Samsung Galaxy S 5 az idei év kedvenc prémium okostelefonja lehet. Magyarországon minden mobilszolgáltatónál és kártyafüggetlenül is április 11-től kapható.”

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 hozzászólás

Szólj hozzá