T-mobile: százezren regisztráltak elő a Galaxy S5-re

1 3,115

Minden eddiginél nagyobb érdeklődés mutatkozik az új Samsung csúcsmobil iránt pedig még meg sem jelent. Vajon túlszárnyalja majd elődjét?

Talán maga a Samsung sem számított akkora sikerre, mint amilyet a tavaly bemutatott Galaxy S4 ért el: az akkori csúcsmobilból alig két hónap alatt több mint 10 millió talált gazdára, az idei MWC-n közölt hivatalos adatok szerint ezzel együtt pedig nagyjából 200 milliónál jár az eddig eladott Galaxy mobilok száma.

A gyártó hétfőn jelentette be legújabb üdvöskéjét, mely ugyan még nem kapható, de már több szolgáltató, köztük két hazai is megkezdte a készülékre vonatkozó készletértesítési kérelmek rögzítését.

Mike Sievert, a T-mobile amerikai marketing-igazgatójának Twitteren közölt információi szerint csak az USA-beli szolgáltatóhoz alig két nap alatt több mint százezren nyújtották be Galaxy S5 vásárlással kapcsolatos előregisztrációjukat. Fontos tudni, hogy a regisztráció nem azonos az előrendeléssel, ez csupán egy értesítési lehetőség arra vonatkozóan, hogy a mobilt mikortól lehet hivatalosan megvásárolni.

Az előregisztráció tehát semmilyen kötelezettséggel nem jár – ennél fogva pedig bármikor vissza is mondható – az ugyanakkor bámulatos, hogy Galaxy S5 áprilisi megjelenéséig még több mint 1 hónap van hátra, és már ennyien érdeklődnek iránta.

Ti vásároltok majd?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. mivel semmiféle vásárlást nem jelent a regisztráció úgy hogy teljesen mindegy mennyien regisztrálnak. itthon is lehet regisztrálni. és akkor mi van ?

Szólj hozzá