MWC-díjat nyert a Gear Fit

Az idei MWC-n is több díjat osztottak ki a szervezők a leginnovatívabbnak talált mobileszközök kategóriájában. Az élmezőnyben ezúttal ott volt a Samsung is.

Az MWC-n debütáló új készülékek mellett nem csak a hivatalos bemutatók, hanem az azt követő néhány nap is eseménytelinek számít Barcelonaban. Ekkor nevezik meg és adják át ugyanis a mobilkiállítás legjobbjainak járó díjakat. Az idei seregszemlén fellépők közül több gyártót is hasonló elismeréssel jutalmaztak, melyek között előkelő helyezést ért el a Samsung is.

A tavalyi évre vonatkozó legjobb mobilnak kikiáltott díjat a HTC One-ja nyerte el, míg az ideiek közül a Samsung Gear Fit-je bizonyult a zsűri szerint a legérdekesebbnek, amivel a gyártó nem mellesleg egy merőben új irányvonalat nyitott meg az eddig ismert sport kiegészítők piacán.

A Gear Fitet, ahogy legújabb csúcsmobilját is, hétfőn mutatta be a Samsung. Az okoskarkötő egyik fontosabb ismertetőjegye a hajlított OLED kijelző és az IP67 szabvány általi por- és vízállóság. Az újdonságot kipróbáló újságírók úgy fogalmaztak, ha az ára sem lesz eget rengető, a Samsung egy kisebb aranybányába botlott.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá