Zsákutcába vezeti az iPhone tulajdonosokat az Apple

0 2,517

Újabb problémák merültek fel az Apple Maps-szel: ezúttal a békés síelőket küldi zsákutcába a cég félresikerült térképszolgáltatása.

Az Apple tavaly ősszel megjelent iOS 6 operációs rendszere a sok újítás mellett egyúttal új térképszolgáltatást is hozott, mely elsőre igencsak elkapkodottnak tűnt. A cég házon belüli navigációs szoftverét sok kritika érte az eltorzított objektumok miatt, amit azóta bár több alkalommal is javítottak, a szolgáltatás úgy tűnik, továbbra sem üzemel százszázalékosan.

Az újabb bakiról egy Pennsylvania közelében élő idős hölgy számolt be, aki megelégelte, hogy a közeli sípályát használni vágyók rendre az ő házához érkeznek, mondván, hogy iPhone-juk ide irányítja őket. A helyzetet némiképp rontja, hogy a hölgy telke felé vezető út zsákutcában végződik, így a pórul járt autósok még éjjel is a nénit zaklatják útbaigazításért.

Judy Saltsburg a helyi televíziónak is elmondta problémáját, sőt, még egy általa készített táblát is kihelyezett az utcában, hogy figyelmeztesse az arra tévedőket, de úgy tűnik, hiába. „Inkább a mobiltelefonnak hisznek, mint a táblámnak.” – nyilatkozta.

Az idős hölgy már az Apple-lel is kapcsolatba lépett, egyelőre azonban nem kapott választ.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá