Samsung Unpacked összefoglaló: Galaxy S5, Gear 2 és Gear Fit

0 2,687

A Samsung Galaxy S5 okostelefon bemutatása lázba hozta Barcelonát a Samsung Unpacked 2014 rendezvényen. Az új készülék olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint a 16 MP-es fényképezőgép, az S Health 3.0 és az ujjlenyomat-olvasó biztonsági rendszer, mindehhez hozzájárul még három viselhető eszköz – a Samsung Gear 2, a Samsung Gear 2 Neo és a Samsung Gear Fit – szóval lesz mit megismernünk, ahogy ezen termékek piacra kerülnek. Nézzük meg hogyan járulnak hozzá mindennapjainkhoz ezek az újgenerációs Samsung eszközök.

A Samsung Galaxy S5 megérkezett!

Az első dolog, amit észreveszel a Galaxy S5 okostelefonon, az a modern, divatos kialakítás; 5.1’’-es Full HD kijelző. A készülék szénfekete, elektro kék, csillogó fehér és réz-arany színben is megjelent. Ugyanakkor nagyon komoly teljesítmény szorult a perforált mintázatú külső mögé. Az újonnan beépített fényképezőgép okostelefonokban sosem látott 0,3 másodperces fókuszidővel és szelektív fókusz funkcióval rendelkezik. Ha már a sebességnél tartunk, a Galaxy S5 továbbfejlesztett Wi-Fi és 4G / LTE csatlakozással jelenik meg, így az online videó-nézés és az internetezés is szupergyors lesz.

Az egyéb funkciók mellett szólhatunk az S Health 3.0 fitnesz alkalmazásról, mely követi sportteljesítményünket és kihasználja a készülékben található pulzusmérőt is. Megemlíthetjük még az IP67 tanúsítványt, melynek megfelelően a készülék por- és vízálló, valamint az új ujjlenyomat olvasó technológiát, amit a PayPal-lel együttműködve fejlesztett ki a Samsung

Maradj formában a Gear Fit-tel

A világ első hordható, hajlított Super AMOLED eszközeként a Samsung Gear Fit forradalmasítja testmozgási szokásainkat. Az 1.84 hüvelykes érintőkijelző azonnal értesít a beérkező hívásokról, e-mailekről, dokumentumokról, és még sokkal többről is. Azonban a beépített fitnesz menedzser lesz az, ami igazi változást hozhat életünkbe. A pulzusszámláló és a valósidejű fitneszedzés tökéletes párosítást jelent mindazoknak, akik törődnek az egészségükkel. Ráadásul most már 20 különböző Galaxy készüléket is támogat a Tizen OS-szel szerelt készülék – így tényleg miénk lehet majd az eddigi legokosabb fitneszkarkötő.

Töltődj fel a Gear 2-vel

Sikeres elődjének nyomdokaiban járva, a Gear 2 most sokkal több funkcióra képes, valamint könnyebben személyre is szabható. Az új, könnyebb dizájn, a beépített 2MP-es fényképező és mikrofon mellett, az óraszíj és a kezelő felület is könnyen változtatható, így kialakíthatjuk saját stílusunkat. Az új, beépített fitnesz menedzser pulzusszámlálóval és valós idejű edzésfunkcióval is rendelkezik. A hasznos, új funkciók közé sorolhatjuk még az egyedülálló 4GB tárhelyes zenelejátszót, ami Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a headset-hez, a WatchOn távirányítást, mellyel a televíziónkat és egyéb set-top-boxokat irányíthatjuk, és a kibővített szoftverrendszert, ami több mint 100 szórakoztató alkalmazást biztosít nekünk.

Élj lendületesen az új Gear 2 Neo-val

A Gear 2 mellett most itt a Gear 2 Neo is, mely most számos nagyszerű jellemzővel, például az 1.63 colos Super AMOLED kijelzővel is büszkélkedhet. A beépített fényképező nélkül a készülék 55 grammos, 13 grammal könnyebb, mint a Gear 2, ezért a Gear 2 Neo jelenti a legjobb választást mindazoknak, akik a diszkrét kiegészítők pártján állnak. A Gear 2-höz hasonlóan számos cserélhető óraszíj- és interfész témával rendelkezik, illetve a készülék fekete, szürke és narancssárga színben is elérhető. Az új akkumulátor háromszor tovább bírja, ezért tovább hordhatjuk csuklónkon, mint az elődjét, ráadásul már 17 különböző Galaxy eszközzel is kompatibilis a Tizen operációs rendszernek köszönhetően.

Samsung Unpacked 2014: élőközvetítés

Ha nem volt alkalmad megtekinteni, hogyan is történt a Galaxy S5 leleplezése, ne aggódj – most megnézheted. Meghallgathatjuk, amint JK Shin, a Samsung Electronics IT és mobiltelefon divíziójának CEO-ja és elnöke a Galaxy okostelefonok új generációjaként mutatja be a készüléket. Megismerhetjük azokat az inspiráló tényezőket, amik megalkották a Samsung okostelefonok zászlóshajóját és a hozzá kapcsolódó Gear készülékeket.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá